Ondersteuning bij jouw weg naar een gezond en gelukkig leven

Nes Health

Nes Health

“INFORMATION AND ENERGY ARE THE KEY TO HEALTH.”

(Peter Fraser)

WAT IS NES HEALTH?

NES (NES = Nutri-Energetics System) Health of NES therapie is al het goede in één therapie. De NES Health therapie combineert oude en nieuwe inzichten, van traditionele Chinese geneeskunde tot homeopathie en Westerse geneeskunde. NES (ontwikkeld door Peter Fraser) is een systeem dat de gezondheid herstelt vanaf de bron. De oorzaak van lichamelijke problemen en de verslechterende gezondheid komt voort uit verstoringen en blokkades in het lichaam(veld). NES registreert en identificeert deze verstoringen waardoor we weten hoe we het lichaam terug in balans kunnen brengen. NES therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen en is inzetbaar voor uiteenlopende klachten. Denk aan bijvoorbeeld aan: allergieën en hooikoorts, psoriasis, artrose, overgangsklachten, maag- en darmklachten, depressie, epilepsie, MS, schildklier- en andere lichamelijke klachten. Bekijk ook de video op onze pagina Nieuws.

WAT KUN JE VAN NES HEALTH VERWACHTEN?

Tijdens een NES-sessies plaats je je hand op een scanner – een soort computermuis met daarop twee metalen plaatjes. Het scannen van je lichaamsveld duurt slechts 20 seconden en de resultaten zijn direct zichtbaar. De resultaten geven informatie over mineralenhuishouding, omgevingstoxinen, meridianen status, regulatie systemen, orgaanbalans, voedselvertering, energieniveaus, emoties, gewrichten en weefsels. Samen bespreken we de resultaten en kijken daarbij naar je klachten. Vervolgens bepalen we de behandeling met de zogeheten infoceuticals waarmee de gevonden verstoringen worden opgelost en je lichaam weer in balans wordt gebracht. Infoceuticals bestaan uit kleine hoeveelheden micro-mineralen en energetische informatie waarmee verstoringen in het lichaamsveld worden aangepakt. De infoceuticals worden als druppels in een glas water ingenomen. Na verloop van tijd passen we – op basis van de resultaten en een nieuwe scan – de inname aan.

DE RESULTATEN VAN NES HEALTH

NES therapie heeft aantoonbare effecten omdat de oorzaak effectief en van buiten naar binnen worden aangepakt. Energiewaardes herstellen zich en je ervaart vrijwel direct een vooruitgang in je vitaliteit en welzijn. De NES therapie werkt in lagen (zoals bij het afpellen van een ui). Eerst worden de grote velden aangepakt en de energievoorziening verbeterd. Tegelijkertijd gaan we zware metalen in het lichaam opruimen zodat de weg naar verder herstel vrij is. Zo gaan we door, telkens een stukje dieper totdat we bij de kern komen. Anders dan bij de Omega Nei vraagt deze therapie daarom meer tijd en inzet.

Gerichte therapie naar betere gezondheid en vitaliteit.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.