Ondersteuning bij jouw weg naar een gezond en gelukkig leven

Tarieven therapie Henfling's Health Coaching

De tarieven van de therapieën en behandelingen bij Henfling’s Health Coaching zie je in het overzicht hieronder:


Tarieven

Consult 0,5 uur

€ 60,00

Consult 1 uur

€ 115,00

Consult 1,5 uur

€ 170,00

 

 

Pyra Vitaliteitsbehandeling

1e consult

€ 90,00

Vervolgconsulten

€ 70,00

 

WORDT DE THERAPIE VERGOED?

We hebben hier in Nederland gelukkig een van de beste zorgstelsels ter wereld. Daar mogen we ons absoluut gelukkig mee prijzen, maar aan de kant van de zorgverleners begint het te kraken. Of het nu in de ziekenzorg is of in de ouderenzorg, bij de psychologen en de fysiotherapeuten en nu ook bij mij.

Steeds meer bureaucratische maatregelen, steeds meer eisen, steeds meer protocol dwang en controle dwang. Er komt een punt dat de kwaliteit van de zorg gaat lijden onder de eisen en maatregelen van de zorgverzekeraars. En bij mij is dat punt nu bereikt. Ik heb niet meer het gevoel dat ik de zorg kan en mag bieden waar ik goed in ben. Ik heb niet meer het gevoel dat ik vrij ben om de therapieën met mijn 35 jarige ervaring zo in te zetten zoals u, mijn cliënt, dat verdient.  JAMMER MAAR IK DOE ER NIET MEER AAN MEE.

Vanaf 1 januari 2020 worden daarom mijn consulten niet meer vergoed door de zorgverzekeraars.

Wat betekent dat voor u als mijn cliënt?

Dat betekent voor u als mijn cliënt, dat er qua zorg en hulp absoluut niets verandert. Dat betekent dat u net als de afgelopen 35 jaar van harte welkom bent en dat ik met alle kennis en ervaring mijn uiterste best ga doen om u te helpen bij de hulpvraag die u meebrengt.

Helaas betekent dat ook dat de zorgverzekeraars mijn consulten niet meer zullen vergoeden, maar het betekent ook dat ik al mijn energie en kennis aan u mijn cliënt kan besteden in  plaats van aan de regelzucht van de zorgverzekeraars. 

 

Hoogachtend Ron Henfling

 


AFSPRAAK AFZEGGEN?

Het kan natuurlijk altijd eens gebeuren dat je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen. Om onnodige kosten te voorkomen, vragen we je ons de verhindering uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven.

 

Ga naar onze contactgegevens