Ondersteuning bij jouw weg naar een gezond en gelukkig leven

"ALS JE VERTROUWEN HEBT, IS HET NIET NODIG DE HELE TRAP TE ZIEN OM DE EERSTE STAP TE ZETTEN."
(Martin Luther King)

 

 

Henfling's Health Coaching | De praktijk

Henfling's Health Coaching

Henfling's Health Coaching

Mensen die voor het eerst in onze praktijk komen, geven aan zich snel op hun gemak te voelen. Dat vinden we belangrijk want zo’n eerste stap is voor veel mensen niet eenvoudig. Een klik, een goed gevoel, vertrouwen zijn belangrijke voorwaarden wat ons betreft. Het is vaak een stap naar een nieuw begin. Ongeacht de reden of klacht waarmee je komt, het eerste dat we doen is naar je luisteren. Zo krijgen we helder hoe we jou het beste kunnen helpen. In sommige gevallen kunnen we al direct met een behandeling beginnen en soms hebben we iets meer tijd en inzicht nodig. Niemand, maar dan ook niemand hoeft zich bij ons ongemakkelijk te voelen. Iedereen heeft weleens hulp of ondersteuning nodig om daarna weer 100% zelfstandig je eigen koers te kunnen varen. Wij helpen je op weg en zijn dankbaar dat we mogen bijdragen aan de kwaliteit van jouw leven. Lees ook eens de ervaringen van onze cliënten.

Bepaal de oorzaak

Bepaal de oorzaak

Bij de weg naar het verbeteren van de kwaliteit van je leven is vaststellen van de oorzaak van je klachten cruciaal. Oorzaken zijn lang niet altijd zichtbaar. Net als bij een ijsberg, zie je meestal slechts 10% en alles daaronder blijft buiten het zicht. Wij kijken daarom altijd verder dan ‘het topje van de ijsberg’. De oorzaak vinden we vaak in het onderbewuste. Misschien heb je ooit iets onbewust opgepikt en overgenomen? Voor het bepalen van de daadwerkelijke oorzaak, maken we gebruik van verschillende methodes waaronder een spiertest (kinesiologie) of een NES sessie. Hiermee communiceren we direct met het lichaam en achterhalen we waardoor je gezondheid werkelijk wordt verstoord.

 

Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij de kwaliteit van jouw leven.

Maak een afspraak!

Waarom Health Coaching?

Inzicht in klachten

Inzicht in klachten

Alles hangt met elkaar samen. De wisselwerking tussen lichaam en geest is enorm. Door verschillende methoden krijgen we inzicht in de samenhang. Welke klachten houden verband met bijvoorbeeld je geest, je voeding, je omgeving? Door dit inzicht weten we hoe we je het beste kunnen helpen. Loop je al een tijdje rond met klachten? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Voor volwassenen en kinderen

Voor volwassenen en kinderen

Henfling’s Health Coaching is er voor jou als volwassene, maar ook voor je kinderen. Naast ondersteuning bij psychische en emotionele gevolgen van een scheiding (o.a. faal- of verlatingsangst en/of problemen op school), behandelen wij ook kinderen met (een vorm van) autisme via de zeer succesvolle methode CEASE. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren ontstoort. Lees meer hierover of neem contact op voor informatie.

In balans

In balans

In plaats van dicht bij jezelf te blijven en authentiek te leven, zijn we vandaag de dag veel meer aan het overleven en maken we ons druk om wat anderen van ons denken. Slaapproblemen, hyperventilatie, depressie, angsten en andere gezondheidsklachten zijn geen uitzondering. Hoe zorg je dan voor evenwicht, rust en harmonie? Wij helpen je daarbij. Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Over Ons

Ron Henfling

Ron Henfling

“Coaching, therapie, alternatieve geneeswijzen. Ik noem het liever hulp bieden bij het begaanbaar maken van de weg van A naar B. Die B staat dan natuurlijk voor beter. Meestal begint dat bij bewustwording om vandaar uit verder te kunnen gaan, de eventuele ballast achter ons latend. Via coaching, verschillende therapievormen maar vooral ook vanuit je eigen kracht, kom je dichter bij jezelf. Bewustwording en coaching maken het pad vrij voor een leven in balans, voor meer geluk en een betere gezondheid. Nu na 30 jaar als coach en therapeut is het nog altijd een voorrecht dit samen met cliënten te mogen ondernemen.”

ERVARING OP HET GEBIED VAN:

Klassieke homeopathie, electro acupunctuur (methode Voll),  ooracupunctuur, iriscopie, Bach Bloesemtherapie, NEI, NLP, Integra, Pyra Vitaliteitsbehandelingen, Chi-neng Qi Gong, Healing methodes, NEI Plus, Omega NEI, CEASE en NES Provision.

Maak gerust een afspraak!

Barbara Henfling

Barbara Henfling

“Tegenwoordig moeten we zoveel. Het lijkt wel alsof we 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig zijn met dingen die we denken te moeten doen. Het levert een hoop stress. Op den duur leidt dat tot klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, concentratieproblemen, RSI, stemmingswisselingen tot aan depressie toe. Het lukt je niet om het tij te keren en herstel op eigen kracht is niet meer mogelijk. Pyra Vitalteitsbehandelingen zijn bij uitstek geschikt voor deze klachten. Het is fantastisch om te zien hoe mensen op de Pyra vitaliteitsbehandeling reageren. Ze voelen zich bevrijd en komen weer volledig in hun eigen kracht. Mooi om te zien en mooi om hieraan bij te mogen dragen!”

BARBARA’S ERVARING EN VAARDIGHEDEN:

17 jaar een kruidenwinkel in hartje Maastricht, 15 jaar Pyra Vitaliteit, inspirerend, hartelijk, open en een kei in het bouwen van vertrouwensrelaties.

Maak gerust een afspraak!