Ondersteuning bij jouw weg naar een gezond en gelukkig leven

CEASE Autisme

CEASE Autisme

“THE PROBLEM WITH AUTISM IS YOU’VE GOT A SPECTRUM THAT GOES FROM EINSTEIN DOWN TO SOMEONE WITH NO LANGUAGE.”

(Temple Grandin)

WAT IS CEASE?

CEASE therapie  is een methode die gericht is op het wegnemen van alle mogelijke externe, toxische belastende factoren, die in onze moderne tijd bijdragen aan de enorme toename van moderne ziekten en gedragsstoornissen bij velen kinderen en volwassenen.

Dr. Tinus Smits heeft deze therapie ontwikkeld na jarenlange behandeling en observatie van kinderen binnen het autistisch spectrum, en… met geweldige resultaten!

SYSTEMATISCHE ONTSTORING

CEASE therapie is gebaseerd op systematische ontstoring van verschillende oorzaken, die onder andere verband houden met de ontwikkeling van een autistische of aanverwante stoornis bij veel kinderen (denk ook aan ADHD, PDD-NOS, ADD, etc.)  Dr. Smits heeft ondervonden dat Autisme eigenlijk een stapelingsziekte is. Hij heeft dit kunnen bewijzen uit eigen ervaring. Kinderen uit het autistische spectrum verbeterden aanzienlijk en een percentage van zijn 300 patienten behaalden zelfs totale genezing na zijn ontstorings -kuren! Er spelen dus meerdere oorzaken een rol !

Naast de behandeling van Autisme, waaruit Tinus zijn methode ontwikkeld heeft is deze methode ook zeer geschikt voor iedereen die in gezondheidstoestand achteruit is gegaan door externe belastingen vanuit onze moderne wereld van vandaag. Deze belastingen kunnen ervoor zorgen dat bepaalde natuurlijke genezingsprocessen geblokkeerd worden en dat zodoende behandelingen langer nodig zijn of niet dat resultaat behalen wat van ze verwacht wordt. Cease therapie is dus een welkome aanvulling op de homeopathische behandeling.

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over CEASE therapie, zie ook:

www.cease-therapie.nl

Dr Tinus Smits heeft een boek geschreven over deze therapie, wat absoluut aan te raden is voor een ieder die interesse heeft in zijn methode.

Te koop bij Bol.com

Autisme - de wanhoop voorbij - door Dr. Tinus Smits

Meer informatie kunt u tevens vinden in dit filmpje op YouTube:

 

 

Stel ons je vraag en neem contact op.