Ondersteuning bij jouw weg naar een gezond en gelukkig leven

Pyra Vitaliteit

Pyra Vitaliteit

“LIKE A RIVER, BODY ENERGY MUST FLOW FREELY TO AVOID DESTRUCTION AND PAIN.”

(Kara Lee Schoonover)

WAT IS PYRA VITALEIT?

Pyra Vitaliteit therapie is een bijzonder effectieve methode om te ontstressen en het energetisch niveau te optimaliseren. Stress veroorzaakt ontzettend veel klachten. Denk maar eens aan (extreme en chronische) vermoeidheid, verlaagde weerstand, slaapproblemen, stemmingswisselingen, hoofdpijn, hyperventilatie, burn out of depressie. Wil je dit effectief aanpakken, dan is het cruciaal dat de balans in het autonome zenuwstelselsysteem herstelt. Zonder deze balans heeft een therapie maar gedeeltelijk en daarmee beperkt effect. Dit is juist het gebied waarop de Pyra Vitaliteitsbehandeling actief is. Het maakt niet uit hoe de stress veroorzaakt is; door je werk, je kinderen, je relatie of andere factoren zoals elektromagnetische stralingen van bijvoorbeeld computers, beeldschermen, mobieltjes of elektriciteitsmasten. Met de Pyra Vitaliteit therapie breng je je energie weer op het gewenste niveau. Je voelt je rustiger, energieker en fitter.

WAT KUN JE VAN PYRA VITALITEIT VERWACHTEN?

We werken met de Pyra health: een piramidevormig apparaat dat we verbinden met je hoofd, polsen en enkels. De behandeling zelf is aangenaam, ontspannend en duurt maximaal een uur. Sommige cliënten ervaren het zelfs alsof ze ‘even op vakantie’ zijn. De Pyra health absorbeert de aanwezige elektromagnetische stralingen en zet deze om in een quantumenergie. Hierdoor wordt tot op celniveau de balans in je lichaam hersteld.

DE RESULTATEN VAN PYRA VITALITEIT

De Pyra Vitaliteit therapie is een relatief snelle methode om je energie weer optimaal te laten stromen. Tot op celniveau wordt de balans in je lichaam hersteld waardoor je vegetatieve (autonome) zenuwstelsel weer in evenwicht komt. Je voelt je hierdoor fit en energiek. Je fysieke en psychische belastbaarheid wordt sterker, je bent minder vaak ziek, communiceert beter en … je hebt meer zin in het leven!

Pyra Vitaliteits behandelingen worden helaas niet door de zorgverzekeraars vergoed!

 

Blijf niet lopen met je klachten.

Bel of mail voor meer informatie of een afspraak!