Ondersteuning bij jouw weg naar een gezond en gelukkig leven

OMEGA NEI

OMEGA NEI

“THE WISH FOR HEALING IS ALWAYS BEEN HALF OF HEALTH.”

(LUCIUS ANNAEUS SENECA)

Wat is Omega Nei?

Omega Nei is een effectieve methode die we inzetten bij (holistisch) coaching van mensen met klachten zoals allergieën, stress, chronische vermoeidheid en burn out. Bovendien is Omega Nei buitengewoon succesvol bij psychische problemen of klachten zoals een angst of depressie. Omega Nei is ontwikkeld door Dr. Roy Martina voor het begeleiden van mensen naar een gezonder, vitaler en een gelukkiger leven. Hij ontdekte hoe ons onderbewustzijn ons geluk en onze gezondheid kan belemmeren. Bovendien stelde hij vast dat genezing samenhangt met overtuigingen, toxines (giftige stoffen), conflicten en/of emotionele trauma’s. Omega Nei stimuleert je zelfhelend vermogen en brengt je weer in evenwicht.

Wat kun je van Omega Nei verwachten?

Bij Omega Nei staat jouw innerlijke kracht centraal. Uiteindelijk doe je het dus zelf, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat! Eerst gaan we (zelf)inzicht scheppen. Hoe sta jij in het leven en wat zijn de effecten van bijvoorbeeld geloofsovertuiging, denkwijze en onverwerkte zaken vanuit het verleden op jouw systeem (immuunsysteem, energiecentra, verouderingsprocessen)? We kijken ook naar voedingsgewoonten, giftige stoffen en elektromagnetische stress. Zo achterhalen we de oorzaken van de klachten. Om deze klachten te verhelpen, gebruikt Omega Nei de mentale kracht en alle aanwezige hulpbronnen om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Hierdoor krijgt het lichaam de kans zich te herstellen en de balans te hervinden. De essentie van Omega Nei is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, zelfhelend vermogen en zelf coaching en dat via het stappen in een attitude waarbij alles mogelijk is. De behandeling wordt eventueel extra ondersteund door speciale remedies die ik als therapeut en coach zelf hebt ontwikkeld.

De resultaten van Omega Nei

De resultaten van de behandeling met deze therapie zijn écht bijzonder. De kracht van deze methode zit in het feit dat we ratio met emotie combineren. De behandeling is dus gericht op zowel op je bewuste als onderbewuste. Je ervaart hierdoor snel een (positieve) reactie en na enkele sessies is het lichaam klaar voor een doorbraak: je lichaam is beter in staat om zichzelf te gaan herstellen. Je voelt je niet langer extreem vermoeid of futloos. Je voelt je beter, vitaler op zwel fysiek, als emotioneel en mentaal niveau.

Verbeter de kwaliteit van jouw leven.

Maak een afspraak!